De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan.

Nieuwe set 1 by 1 €50,-
De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimperharen geplakt, wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben.

Refill binnen 2 weken 1 by 1 €25,-
Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een refill behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen voor speciale gelegenheden.

Refill binnen 3 weken 1 by 1 €35,-
Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een refill behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen voor speciale gelegenheden.

Lash Lifting €35,-
Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Tevens worden de wimpers geverfd voor een mooie donkere kleur.

 

Goed om te weten over wimperextensions:

Hoe lang duurt de behandeling?

Nieuwe set duurt 2,5 uur (150 min)

Refill 2 weken duurt 1 uur en 45 min (105 min)

Refill 3 weken duurt 2 uur (120 min)

 

Wat moet ik weten voordat ik de wimpers laat zetten?

•Zorg ervoor dat je ogen make-up vrij zijn.


•Als je lenzen draagt, graag de lenzen uit doen voor de behandeling.

 

Wat moet ik weten als ik wimpers heb laten zetten?

•Je wimpers mogen de eerste 24 uur niet nat worden, ook niet sporten!


•Gebruik geen make-up remover met olie erin.


•Laat de wimpers op tijd bijvullen. Als er meer dan 40% uit is gevallen, rekenen we een extra bedrag van 10 euro.


•Gebruik het liefst geen waterproof oogmake-up. De olie in de makeu-up remover weekt het lijm los en daardoor vallen wimpers sneller uit.


•Gebruik het liefst geen mascara. Mascara kan ervoor zorgen dat de wimpers sneller loslaten.

 

Heel belangrijk:
 Verwijder nooit zelf jouw wimperextensions met een olie! De lijm lost niet op door die olie en wordt uiteindelijk snotterig waardoor het door je wimpers kan gaan zitten. Laat daarom altijd de schoonheidsspecialist de wimpers verwijderen met een speciale gel om de lijm op te lossen!

 

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group