Specialisten 

Sanne

Sanne is gecertificeerd in het plaatsen van diverse kunstnagel systemen en in het uitvoeren van pedicure behandelingen , ook voor de diabetische en reumatische voet. Tevens kunt u bij haar terecht voor diverse luxe manicure behandelingen.

Mira

Mira is gecertificeerd in het uitvoeren van pedicure behandelingen, ze voert ook Shellac behandelingen uit voor de teennagels en luxe verwenbehandelingen voor handen en voeten. Ook kunt u bij Mira terecht voor schoonheidsbehandelingen.
 
 

Desiree

Desiree is gecertificeerd allround schoonheidsspecialist. Tevens is Desiree gecertificeerd in het uitvoeren van Shellac behandelingen voor handen en voeten.

Bo

Bo is sinds de opening van de nieuwe locatie werkzaam in de salon, Bo voert Shellac, zomerse teennagels, pedicure en schoonheidsbehandelingen uit.

 

                                                                             

 Anne-Fleur

Anne-Fleur is sinds de opening van de nieuwe locatie werkzaam in onze salon, u kunt bij haar terecht voor Shellac, zomerse teennagels, waxing, wenkbrauw treatment (brow bar), wimperbehandelingen en schoonheidsbehandelingen.

Kristyna

Kristyna is sinds de opening van de nieuwe locatie werkzaam in onze salon, u kunt bij haar terecht voor Shellac, waxing, wenkbrauw treatment (brow bar), wimperbehandelingen en schoonheidsbehandelingen.

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group