In de schoonheidssalon van Simply Me kunt u terecht voor huidverbetering en ontspanning. Doel is om samen met u, uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Tijdens uw eerste bezoek wordt uw huid geanalyseerd en wordt besproken welke behandeling tot het mooiste resultaat zal leiden. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en uw huidtype.Tijdens de behandelingen wordt gewerkt met de producten van Dermalogica.

Face Mapping
Gratis
Face Mapping is de essentiële basis voor iedere behandeling! Het gezicht wordt tijdens een tien minuten durende huidanalyse verdeeld in 14 zones waarbij elke zone zeer nauwkeurig en professioneel wordt onderzocht. Uw behandelplan wordt bijgehouden op een persoonlijke Face Mapping kaart. Aan de hand van deze analyse geven we u een ultieme behandeling en productadvies op maat.

Microzone 20 min.
€20,-
Heeft u een huidprobleem waar u graag snel vanaf wilt? Kom dan langs voor Microzone, een korte en doeltreffende behandeling die uw huid een snelle reparatie of een extra opkikker geeft. Na een uitgebreide Face Mapping huidanalyse, krijgt u een 20 minuten durende gezichtsbehandeling op maat. Microzone is bij uitstek geschikt voor personen met een volle agenda. Snel, makkelijk en effectief!

 

Clear Start Treatment 45 min. €30,-
45 minuten behandeling speciaal voor de jonge huid, om de symptomen van onzuiverheden te behandelen en te voorkomen. Reiniging, scrub, masker, hydratatie en dag/nachtverzorging.

 Skin Treatment 60 min. €45,-
Reiniging, Face Mapping, peeling en dieptereiniging om onzuiverheden te verwijderen. Keuze uit één van de functionele extra's; Epileren/harsen wenkbrauwen, verven wimpers, verven wenkbrauwen, harsen gezicht of harsen bovenlip. Masker, nek schouder decolleté massage en dag/nacht verzorging.

 

Age Smart Treatment 75 min. €65,-
Speciale behandeling om huidveroudering tegen te gaan. De behandeling start met een bindweefselmassage. Het bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt . De huid wordt slapper wat tot het gevolg heeft: rimpels! Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Na de bindweefselmassage wordt de behandeling vervolgd met een skin treatment waarbij gebruik gemaakt wordt van de anti-aging producten van Dermalogica. Eventueel is deze behandeling ook in een kuur te boeken, overleg met onze specialiste naar de mogelijkheden.

 

Winter Treatment 75 min. €49,95
15 min. Stress Relief Massage (ontspanning voor lichaam en geest) + 60 min Skin Treatment: Reiniging, Face Mapping, peeling en dieptereiniging om onzuiverheden te verwijderen. Keuze uit één van de functionele extra's; Epileren/harsen wenkbrauwen, verven wimpers, verven wenkbrauwen, harsen gezicht of harsen bovenlip. Masker en dag/nacht verzorging. 

 

*ACTIE* Meet & Treat 45 min. €30
''Een leuke en voordelige manier om kennis te maken met onze schoonheidsspecialistes en de producten van Dermalogica''. 45 minuten durende gezichtsbehandeling. De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging van het gezicht, peeling, dieptereiniging en verwijderen van onzuiverheden, masker en dag of nachtverzorging.Functionele extra's

Epileren/harsen wenkbrauwen  €9,50*
Epileren/harsen en verven wenkbrauwen €15
Verven wimpers  €9,50*
Verven wenkbrauwen  €9,50*
Verven Wimpers en wenkbrauwen €15
*i.c.m. een behandeling van 60 MIN. of langer €5,-

Waxing
Oksels € 10*
Bovenlip €9,50*
Kin €9,50*
Bovenlip en kin €15**
Kaaklijn en Kin €15**
Onderbenen € 15
Bovenbenen € 15
Gehele benen € 25
Bikinilijn €15
Rug €20
*i.c.m. een behandeling van 60 MIN. of langer €5,-
**i.c.m. een behandeling van 60 MIN. of langer €10,-

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group