In de salon kunt u terecht voor diverse pedicure behandelingen zoals; heerlijke verwen behandelingen en/of verzorgende pedicure behandelingen (verzorging van uw nagels, verwijderen van eelt, likdoorns, ingroeiende teennagels en bestrijden van kalknagels) ook voor de diabetische en reumatische voet.  Er wordt uitsluitend gewerkt met steriele materialen en hygiëne staat hoog in het vaandel. Simply Me is aangesloten bij Provoet brancheorganisatie voor pedicures en ProCert kwaliteitsregister pedicures, hierdoor is declaratie van enkele pedicure behandelingen bij uw zorgverzekeraar mogelijk.

Mini pedicure behandeling €17,50
Deze behandeling bestaat uit het desinfecteren en reinigen van de voeten, nagels knippen, nagelomgevingen reinigen en machinaal afwerken, verwijderen van droge plekken op de voet. Tenslotte worden uw voeten ingesmeerd met een intens voedende crème (de crème die hiervoor wordt gebruikt, wordt afgestemd op uw voettype). Tijdsduur +/- 30 min.  EXTRA verwennerij: het is mogelijk om deze behandeling uit te bereiden met een Candlelight treatment (pure verwennerij met warme kaarsen) of Suikerscrub (verwijderen van dode huidcellen d.m.v. suikerscrub) tijdsduur +/- 15 min  +€10,- op de standaard prijs van de verzorgende pedicure behandeling.

Verzorgende pedicure behandeling €22,-
Deze behandeling bestaat uit het desinfecteren en reinigen van de voeten, nagels knippen, nagelomgevingen reinigen en machinaal afwerken, verwijderen van eelt, een likdoorn, kloven of ingroeiende nagel. Tenslotte worden uw voeten ingesmeerd met een intens voedende crème (de crème die hiervoor wordt gebruikt, wordt afgestemd op uw voettype). Tijdsduur +/- 30 min.  EXTRA verwennerij: het is mogelijk om deze behandeling uit te bereiden met een Candlelight treatment (pure verwennerij met warme kaarsen) of Suikerscrub (verwijderen van dode huidcellen d.m.v. suikerscrub) tijdsduur +/- 15 min  +€10,- op de standaard prijs van de verzorgende pedicure behandeling.

Pedicure behandeling diabetische/reumatische voet
€25,-
Deze behandeling is bedoeld voor reuma en diabetes patiënten, het komt regelmatig voor dat zij complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door onze specialisatie "diabetische en reumatische voet" zijn wij in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. De behandeling bestaat uit het desinfecteren en reinigen van de voeten, evt. afvlakken van schimmel(kalk)nagels zodat ze knipbaar worden, nagels knippen, nagelomgevingen reinigen en machinaal afwerken, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels. Tenslotte worden uw voeten ingesmeerd met een intens voedende crème (de crème die hiervoor wordt gebruikt, wordt afgestemd op uw voettype). In veel gevallen wordt deze behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed. Simply Me is aangesloten bij Provoet brancheorganisatie voor pedicures en ProCert kwaliteitsregister pedicures. Simply Me werkt samen met uw zorgverzekeraar,hierdoor is declaratie van een diabetische/reumatische pedicure behandelingen bij uw zorgverzekeraar mogelijk. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar? KLIK HIER.

*Teennagels lakken tijdens de behandeling €5,- extra

**Ook is het mogelijk om te kiezen voor losse behandelingen bijv; verwijderen van ingroeiende nagel(s) €5,- likdoorn(s) €5,-. en teennagels knippen €10.


Teennagels corrigeren vanaf €5,-
Met een speciale gel kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een esthetische mooie en goed verzorgde teennagel heeft. De gel wordt onder een UV lamp uitgehard, is elastisch en past zich aan de beweging van uw nagel en voet aan tijdens het lopen, waardoor deze niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Deze gelnagel kan ook worden voorzien van nagellak. Tijdsduur voor een reparatie van 1 teennagel +/- 15 min.

Zomerse teennagels
  €25,-
Zomerse teennagels worden gemaakt door middel van Shellac Nails. Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac combineert de beste kwaliteiten van gel en nagellak. Zo is Shellac een allergie vrije formule. Shellac Nails zijn verkrijgbaar in french manicure of een egale kleur. De behandeling start met het desinfecteren van uw voeten, verzorgen van de nagelriemen en in model vijlen van de teennagels, teennagels klaar maken voor het aan brengen van Shellac. Tot slot worden uw voeten ingesmeerd met een luxe voetencrème. Heeft u last van kalknagels maar wilt u toch mooie zomerse teennagels? Dat kan, wij maken dan gebruik van een dekkende kleur Shellac. Tijdsduur +/- 30 min.
Voordelen van Shellac Nails:
-Aan het einde van de behandeling zijn u nagels droog
-6 tot 8 weken mooie verzorgde teennagels
-Beschadigd niet uw natuurlijke nagel
-Verstevigd uw natuurlijke nagel
-Allergie vrij

*Verwijderen van Shellac Nails €10,-. Wanneer u weer een afspraak maakt voor nieuwe Shellac Nails verwijderen wij de oude Shellac Nails voor u GRATIS.

New born verwenarrangement
€40,-
Speciaal voor de zwangere vrouw! Ontvangst met koffie/thee en lekkernij. Verzorgende pedicure behandeling en Shellac teennagels (6-8 weken perfect gelakte nagels). Tijdsduur +/- 1,5 uur.


Mini combi deal
€35,-
Combineer deze twee behandelingen en bespaar €7,50! Mini pedicure behandeling en Shellac teennagels (6-8 weken perfect gelakte nagels). Tijdsduur +/- 1 uur.

Combi deal €40,-
Combineer deze twee behandelingen en bespaar €7,-! Verzorgende pedicure behandeling en Shellac teennagels (6-8 weken perfect gelakte nagels). Tijdsduur +/- 1,5 uur.

Spa pedicure €25,-
De Spa pedicure behandeling bestaat uit een exclusieve, volledige schoonheidsbehandeling voor uw voeten volgens de meest recente technieken. Er wordt gebruik gemaakt van technologisch ontwikkelde producten die zijn afgestemd op de hedendaagse moderne vrouw. De toevoeging van het woordje "Spa"betekent een 'wellness' behandeling waarmee u verwend wordt, zich goed voelt en waarbij uw voeten soepel en zacht worden. De Spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van uw voeten, de verzorging van de teennagels en nagelriemen, modelleren van de teennagels, Spa pedicure (verwijderen van de dode huidcellen door middel van een scrub, een verzorgende en voedend masker en lotion) Tijdsduur +/- 45 min.

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group