Op zijn tijd een manicure behandeling is zeker geen overbodige luxe. Samen met onze voeten ,hebben onze handen veel te verduren. Bij een manicure behandeling wordt met name aandacht aan onze handen en natuurlijke nagels besteed.

Verzorgende manicure
€16,50
Reinigen en verzorging van de nagels en nagelriemen, modelleren van uw nagels, nagels polijsten, evt. nagels lakken met top coat en als afsluiting nagelriemolie en handcrème. Tijdsduur +/- 30 min. EXTRA verwennerij: Het is mogelijk om deze behandeling uit te bereiden met een Candlelight treatment (pure verwennerij met warme kaarsen) of Suikerscrub (verwijderen van dode huidcellen d.m.v. suikerscrub) Tijdsduur +/- 15 min  +€10,- op de standaard prijs van de verzorgende manicure behandeling.

Spa manicure
€25,-
"Spa"Manicure is veel meer dan de traditionele manicure. De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve volledige schoonheidsbehandeling voor handen volgens de meest recente technieken. Er wordt gebruik gemaakt van technologisch ontwikkelde producten die zijn afgestemd op de hedendaagse moderne vrouw. De toevoeging van het woordje "Spa"betekent een 'wellness' behandeling waarmee u verwend wordt, zich goed voelt en waarbij uw handen soepel en zacht worden.
De Spa Manicure bestaat uit het reinigen en verzorgen van uw nagels en nagelriemen, modelleren van uw nagels, nagels polijsten,  Spa manicure (verwijderen van de dode huidcellen door middel van een scrub, een verzorgende masker en voedende lotion). Tijdsduur +/- 45 min.

*Ook kunt u kiezen om uw nagels in kleur te laten lakken tijdens de behandeling: €5,- op de prijs van de behandeling.

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group