Niet iedereen heeft sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een lengte hebben bereikt die u mooi vindt. Wilt u mooie stevige nagels door middel van acrylnagels of Shellac nails, dan biedt een bezoek aan Simply Me de uitkomst.


Nieuwe set Acrylnagels 
€48,-
Acryl is een hard product en dus een ideale oplossing om te voorkomen dat uw nagels snel scheuren of breken. Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof. Door dit te mengen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Met een penseel wordt het bolletje gemodelleerd op uw nagel. De acryl hardt uit binnen enkele seconden. Acryl kan worden aangebracht op uw natuurlijke nagels, maar u kunt ook kiezen voor een verlenging van uw nagel door middel van een kunststof tip. Nadat de acryl volledig uitgehard is, worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld en overtollige acryl verwijderd. Op deze manier worden uw nagels glad, egaal en mooi dun. Na het vijlen wordt er een dun laagje glansgel aangebracht, dat ervoor zorgt dat uw nagels wekenlang blijven glanzen. Tot slot worden uw nagelriemen verzorgd met een speciale olie en uw handen met een luxe handcrème. Tijdsduur +/- 1,5 uur. Nieuwe set acrylnagels french manicure, colour Shellac of naturel acryl €48,-

Nabehandeling Acrylnagels
vanaf €37,50
Om de conditie van uw acrylnagels op peil te houden, is het noodzakelijk deze regelmatig na te behandelen. Afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels, gebeurt dit eens in de 3 tot maximaal 4 weken. 80 tot 90% van het oude product wordt verwijderd en uw nagels worden opnieuw opgebouwd. Bij een nabehandeling worden uw nagels weer netjes in vorm en op de gewenste lengte gevijld. Na het vijlen wordt er nog een dun laagje glansgel aangebracht, dat ervoor zorgt dat uw nagels wekenlang blijven glanzen. Tot slot worden uw nagelriemen verzorgd met een speciale olie en uw handen met een luxe handcrème. Tijdsduur +/- 1 uur. Nabehandeling acrylnagels french manicure €39,-, nabehandeling acrylnagels colour Shellac €39,- en nabehandeling acrylnagels naturel acryl €37,50.

Shellac Nails 
€22,-
Wanneer u geen acrylnagels wilt maar toch een mooie french manicure of kleur op uw natuurlijke nagel, dan kunt u kiezen voor Shellac Nails. Shellac Nails is een hybride nagellak die je draagt als een dunne gel. Shellac  blijft min. 2 weken prachtig glanzen en mooi. Shellac is allergie vrij en beschadigen uw natuurlijke nagel niet!
Shellac combineert de beste kwaliteiten van gel en nagellak. Shellac is verkrijgbaar in french manicure of een egale kleur. De behandeling start met een mini manicure (verzorgen van de nagelriemen en in model vijlen van de nagels), nagels klaar maken voor het aan brengen van Shellac. Tot slot worden uw nagelriemen verzorgd met een speciale olie en uw handen met een luxe handcrème. Tijdsduur +/- 45 min.
Voordelen van Shellac Nails:
-Aan het einde van de behandeling zijn uw nagels droog
-Blijft min. 2 weken mooi en glanzen
-Beschadigd uw natuurlijke nagel niet
-Verstevigd uw natuurlijke nagel
-Allergie vrij

Verwijderen van Shellac Nails  €10,-(Wanneer u weer een afspraak maakt voor nieuwe Shellac Nails verwijderen wij de oude Shellac Nails voor u GRATIS)

 

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group