Graag stellen wij u voor aan onze beautypartners, deze zelfstandige specialisten maken onderdeel uit van ons 'total beautyconcept'

Yasmin - Permanente make-up


Met een steriele naald module wordt er in de bovenste huidlaag een cosmetische tatoeage aangebracht. (Zie afbeelding) PMU is te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Deze gaat alleen door meerdere huidlagen heen en is daarom permanent. PMU blijft gemiddeld 2 jaar zitten om vervolgens te vervagen. Dit is afhankelijk van het huidtype, UV-straling en de verzorging van de PMU. De pigmentatie is bijna pijnloos en er kunnen zo correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen, ook is dit mogelijk bij ontsierde littekens, na een operatie, bij een borstconstructie (borstkanker) of een hazenlip (schisis), informeer hiervoor naar de mogelijkheden. PMU gecertificeerd en GGD gekeurd.

Prijzen: Intake permanente make-up GRATIS, eyeliner boven €225,- eyeliner onder €175,- eyeliner boven & onder €295,- brede ‘winged’ eyeliner boven €295,- brede ‘winged’ eyeliner boven & onder €350,- hairstroke wenkbrauwen €279,- shaded wenkbrauwen €279,- shaded & hairstroke wenkbrauwen €295,- liplijn & shaded €325,- full lips €400,- beauty Mark €50,- *prijzen zijn incl. 1 nabehandeling ** 'winged'eyeliner is incl. 2 nabehandelingen. 

Yasmin is momenteel met zwangerschapsverlof, ze is weer aanwezig vanaf 1 januari 2018. Het is al wel mogelijk een afspraak in te boeken via ons online afsprakensysteem KLIK HIER.

 

Kimberly - Tanden bleken

Cosmetisch tanden bleken is een populaire, kortdurende en veilige behandeling die behoort tot een schoonheidsbehandeling, die zorgt voor een gezonde stralende witte lach. Doordat uw tanden worden beïnvloed door uw dagelijkse leefpatroon, zoals het drinken van koffie en thee en bijvoorbeeld roken, staan ze bloot aan verkleuring. Tanden bleken is het behandelen van deze verkleuring op uw tanden. Deze techniek is een gegarandeerd veilige non-peroxide bleekmethode en mag herhaald worden zo vaak u dit wenst.
Voordelen van deze behandeling zijn: verwijderd effectief hardnekkige tandverkleuringen, snel resultaat, pijnloos (ook geschikt voor gevoelige tanden), betaalbaar ten opzichte van een behandeling met peroxide bij de tandarts en de tanden en het tandvlees worden niet gevoelig bij het bleken, wat bij peroxide behandelingen wel het geval is.
Nadeel van de behandeling met peroxide vrije gels is een snellere terugloop van het resultaat ten opzichte van bleken met peroxide. Vooral kleurstof houdende voedingsmiddelen hebben invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken.
Waar dient u rekening mee te houden voordat u een afspraak boekt:
Het is een natuurlijke manier van bleken, dus het resultaat is vooraf niet te bepalen. Bijvoorbeeld gele tanden worden minder geel en niet spierwit. De kleur van uw tanden kunt u vooraf ook niet kiezen, want het is een natuurlijk proces. Facings, kronen en stukjes kunsttand kunnen op deze manier ook behandeld worden. Ze worden terug gekleurd naar de originele kleur hoe de tandarts ze destijds gezet heeft.
Er wordt een gemiddeld resultaat behaald, tussen de 8 tot 14 tinten lichter ten opzichte van uw eigen tandkleur.

Prijzen:  Behandeling Intensive duurt in totaal 60 minuten incl. gebitscontrole en kost €89,- , deze behandeling is een veel gekozen behandeling met een mooi eindresultaat voor een stralende natuurlijke lach. Nabehandeling binnen 4 weken kost €47,50, deze behandeling is bedoeld voor mensen die nog extra resultaat willen bereiken. Alle behandelingen zijn ook als duo-behandeling te boeken. Vanaf het voorjaar weer te boeken!

 

Annelieke - Massage

Of dat u nu klachten heeft of gewoon even lekker wilt ontspannen bij Annelieke bent u aan het goede adres voor een op u afgestemde massage. Bij de intergrale lichaamsmassage  worden er diverse technieken toegepast o.a. ontspanningsmassage, meridiaan-/acupressuurmassage, cupping, guasha, gewrichtsmassage met lemniscaten, holistic pulsing en bamboomassage. De massages zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen door middel van enkele aanpassingen kan de behandeling plaatsvinden.

Prijzen: 60 minuten behandeling: 45 min. durende massage en 15 min. intake €45,-, 75 minuten behandeling: 60 min. durende massage en 15 min. intake €55,-.

 

 

 

Copyright © 2015 | Webdesign: Movements Group